donderdag 24 oktober 2013

Opening Eureka (onderwijs voor hoogbegaafden) in Julianadorp op 30 oktober 2013

Wij willen u graag van harte uitnodigen voor de officiële opening van de voltijdse voorziening van het Samenwerkingsverband Kop van Noord Holland voor hoogbegaafden. De voltijdse voorziening gaat van start onder de naam: Eureka, onderwijs voor hoogbegaafden.

In het kader van passend onderwijs werkt het samenwerkingsverband in de kop van Noord Holland (www.swvkopvannoordholland.nl) aan het bieden van passend onderwijs aan ieder (hoogbegaafd) kind in de regio. Bij voorkeur wordt dit onderwijs geboden door kundige leerkrachten in de eigen school. Het bestuur van het samenwerkingsverband investeert op grote schaal in de professionalisering van leerkrachten. 

Waar dat toch (nog) niet voldoende blijkt te zijn, biedt het samenwerkingsverband voorzieningen waarbinnen voor passende begeleiding gezorgd kan worden. Eureka, de voltijdse onderwijs voorziening voor hoogbegaafde kinderen is daar een voorbeeld van. De voltijdse voorziening is gehuisvest in het gebouw van basisschool De Kameleon te Julianadorp.

Programma:
9.00 Ontvangst
9.10 Woord van welkom Gert Jan Veeter, portefeuillehouder Uitdagend Onderwijs
9.25 Woordje tot de kinderen: Wilma van der Meer, directeur van basisschool De Kameleon
9.30 Feestelijke onthulling van de naam, samen met de kinderen
9.50 Afsluiting

Datum: 30 oktober 2013
Locatie: basisschool de Kameleon,
Middelzand 3501 te Julianadorp
Tijd: 9.00 - 10.00 uur

U kunt zich aanmelden viainfo@swvkopvannoordholland.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten